Wil jij die bonus van €250 en 100 free spins bij Circus.nl?

Hitman videoslotbeschrijving

De online videoslot Hitman is gebaseerd op het populaier spel wat op de x-box en de Playstation te spelen is. De hitman videoslot heeft 5 rollen met 3 rijen en 15 winlijnen. De minimale inzet op deze videoslot bedraagt 15 cent per draai. De maximale inzet bedraagt 75 euro per draai.

Tijdens het spel kan de bonus feature gestart worden wanneer er op de 3e, 4e en 5e rol het bonus symbool verschijnt. Tijdens het bonus spel zijn er grote prijzen te winnen.

Er kunnen ook gratis spins gewonnen worden op de Hitman videoslot. Wanneer er 3 of meer scatter symbolen op de rollen verschijnen beginnen de gratis spins. Je krijgt 18 gratis spins en tijdens de spins worden alle winsten maal 2 uitbetaald.

Op de 23, 3e en 4e rol kunnen wild symbolen verschijnen. De wild symbolen zijn afgebeeld als de Hitman met 2 gekruiste pistolen. De wild symbolen zijn expanding wilds en wanneer deze op de rol verschijnen zullen ze uitschuiven en de gehele rol bedekken met wild symbolen. Zo is het dus mogelijk bij het Hitman videoslot dat de gehele 2e, 3e en 4e rol helemaal bedekt is met wilds. Hierbij zijn natuurlijk hoge bedragen te winnen.

Circus.nl

Circus.nl

Bonus:€250

100 free spins.

Spelen