Wil jij die bonus van € 100 en 0 free spins bij BetCity?

Geld Storten

Deze website heet wel gratisgokkastenonline.nl en je kan ook inderdaad alle gokkasten helemaal gratis spelen, maar je kan ze ook voor echt geld spelen. Wanneer je voor echt geld de online gokkasten speelt ervaar je de ultieme spanning bij het gokken op een online gokkasten. Hieronder hebben wij de 3 verschillende manieren beschreven waarmee je een storting kunt maken op de verschillende online gokkasten.

LogoCasinoBonusFree SpinsSpelen
BetCityBetCity€ 1000Spelen
Circus.nlCircus.nl0100Spelen
Jacks.nlJacks.nl€ 1000Spelen

Geld storten met je telefoon

Een erg eenvoudige stortingsmethode om de online gokkasten op te waarderen is met je telefoon. Houd er rekening mee dat voor Nederlandse spelers en Belgische spelers andere telefoon nummer gelden. Bel je vanuit Nederland dan heb je 2 nummers waaruit je kunt kiezen. Wanneer je er voor kiest om het eerste nummer te bellen dan wordt het per gesprek 1.30 euro aan de online gokkast toegevoegd. Dit is een heel kort gesprek. Kies je er voor om het tweede nummer te bellen dan wordt er per 30 seconden dat je aan de lijn blijft 40 credits op je gokkast bijgeschreven. Je kan maximaal 12 minuten en 30 seconden aan de lijn blijven. Dit is een beveiliging die er voor zorgt dat als je vergeet dat je aan het bellen bent je niet in 1 keer een rekening van honderden euro`s thuis gestuurd krijgt.

Geld storten met iDeal

Iedereen kent de stortingsmethode iDeal wel. Je kan snel en eenvoudig geld storten op de gokkasten. Groot voordeel van het storten met iDeal is dat er geen transactie kosten betaald hoeven te worden. Wel dien je een account aan te maken wanneer je met iDeal wilt gaan storten. Het minimale bedrag wat je kunt storten met iDeal bedraagt 10 euro.

Geld storten met een Paysafecard

Je kan ook een storting maken met een Paysafecard. Een Paysafecard kan je bij de meeste benzine pompen en supermarkten verkrijgen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om deze via internet te bestellen maar dan kan je net zo goed een storting maken met iDeal. Een groot voordeel van een storting doen met een Paysafecard is dat dit 100% anoniem is. Ook bij een storting maken met een Paysafecard is er een minimum stortingsbedrag van 10 euro.

BetCity

BetCity

Bonus:€ 100

0 free spins.

Spelen