Wil jij die bonus van € 100 en 0 free spins bij All Right?
All Right

All Right gokkast

De All Right gokkast van Eurocazino is een spannende gokkast die een basis- en bovenspel heeft. Je kan ervoor kiezen om eerst het basisspel te spelen voordat je het bovenspel gaat spelen of je kan meteen het bovenspel spelen.

Basisspel All Right gokkast

Het basisspel op de All Right gokkast wordt gespeeld op 3 rollen met 1 winlijnen. De bedoeling is om 2 of 3 identieke symbolen op de winlijn te krijgen van uiterst links naar rechts. Wanneer dit gebeurt win je de daarbij bijbehorende prijs. Je kan er nu voor kiezen om de punten te innen en naar het bovenspel te sturen of je kan de gewonnen punten inzetten bij het gamble spel. Hierbij kan je proberen de gewonnen punten te verdubbelen tot maximaal 200 punten. Ook heeft het basisspel een mystery functie. Wanneer er 3 kroon symbolen op de rollen verschijnen (hoeft niet op de winlijn) dan win je een mystery prijs tussen de 5 en 200 punten.

Bovenspel All Right gokkast

Bij het bovenspel op de All Right gokkast kan je kiezen uit 2 verschillende inzetten. Je kan de inzetten 5 en 10 selecteren. Het bovenspel op de All Right gokkast wordt gespeeld op 3 rollen zonder winlijnen. Het maakt niet uit hoe de symbolen op de rollen verschijnen. Wanneer er op alle 3 de rollen 1 of meerdere van de zelfde symbolen verschijnen win je de daarbij behorende prijs. Speel je op inzet 10 op de All Right gokkast dan wordt All Right functie actief. Wanneer er nu 3 All Right symbolen op de rollen verschijnen begint het bonusspel. Bij het bonusspel moet je elke keer kiezen uit 6 verschillende vakjes. Maak je een vakje open met een bonusbedrag eronder win je deze en mag je nog een keer kiezen. Dit gaat net zo lang door totdat je een vakje omdraait met daaronder 0 punten. Het bonusspel wordt nu direct gestopt en ga je automatisch weer terug naar het bovenspel.

BetCity

Betcity

Bonus: € 100

Pragmatic Play stakelogic Evolution Gaming Playson Merkur Software Gamomat Peter & Sons Oryx Gaming netent Greentube red tiger gaming Nolimit City Atomic Slot Lab Relax Gaming blueprint gaming play and go microgaming Blue Guru Games Bluberi 1x2 Gaming 
Voor echt geld spelen

Veilig betalen met:

iDeal mastercard visa maestro