sweet 16 gokkast

De Sweet 16 gokkast van Eurocazino heeft een basisspel in vorm van een kaartspel en een vervolgspel. Deze gokkast van Eurocazino kan per draai maximaal 640 credits uitbetalen.

VOLLEDIG SCHERM

Sweet 16 gokkast basisspel

Het basisspel op de Sweet 16 gokkast bestaat uit een kaartspel. Bij het kaartspel speel je elke keer met een inzet van 1 credit. Het doel van het spel is om een hogere kaart te trekken als de bank. Win je dan wordt je inzet verdubbeld en naar je totaal meter gestuurd. Je kan er ook voor kiezen om de punten weer naar je credits meter te sturen door op de collect knop te drukken. Trek je dezelfde kaart als de bank dan blijft de inzet staan en wordt er weer 1 nieuwe credit aan toegevoegd en krijg je opnieuw een kaart. Verlies je dan ben je uiteraard je inzet van 1 credit kwijt.

Vervolgspel Sweet 16 gokkast

Het vervolgespel op de Sweet 16 gokkast van Eurocazino wordt op de bovenste 4 rollen van de gokkast gespeeld. Je kunt kiezen uit 3 verschillende inzetten. Inzet 5, 10 of 50. Wanneer je op inzet 5 speelt speel je op 3 rollen met 4 winlijnen. Speel je op inzet 10 dan speel je op 4 rollen met 8 winlijnen. selecteer je inzet 20 dan speel je ook op 4 rollen maar nu met alle 16 winlijnen.

sweet 16 gokkast