Grandslam gokkast

De Grandslam gokkast van Eurocazino is een spannende gokkast die op 5 rollen wordt gespeeld met 9 winlijnen. Je kan bij dit spel kiezen uit een basis- en vervolgspel.

VOLLEDIG SCHERM

Basisspel Grandslam gokkast

Het basisspel om de Grandslam gokkast wordt gespeeld op alle 5 de rollen met 9 winlijnen. Je speelt met een inzet van 1 credit per draai. Bij 3 of meer symbolen op een winlijn win je de daarbij behorende prijs. Je kan kiezen om met de gewonnen prijs het kop en munt spel te spelen. Je kan nu proberen om de prijs te verdubbelen tot maximaal 200 credits.

Vervolgspel Grandslam gokkast

Het vervolgspel op de Grandslam gokkast wordt ook op 5 rollen gespeeld met 9 winlijnen. Bij het vervolgspel kan je kiezen uit 3 verschillende inzetlimieten. Je kan kiezen uit de inzetten 5, 10 en 20. Bij het vervolgspel tellen de ster symbolen als wildsymbolen. Deze symbolen vervangen alle andere symbolen om zo de beste wincombinatie te maken. Wanneer er 3 of meer bar symbolen op de rollen verschijnen van de Grandslam gokkast begint het bonusspel. Bij het bonusspel wordt het bonus rad actief. Op het bonus rad is 7 keer 100 credits afgebeeld 2 keer 0 credits en 1 keer plus 3 extra speelrondes. Wanneer het bonus spel begint moet je op de start knop drukken om het rad te stoppen. Wanneer je alle rondes hebt gespeeld op het bonus rad keer je automatisch terug naar het vervolgspel.

grandslam gokkast